Lær af de bedste - sådan gjorde den nye generation af danske startup-stjerner

Nikolai Steensgaards bog "Lær af de bedste - sådan gjorde den nye generation af danske startup-stjerner" er udkommet medio november 2017. Bogen er en interviewbaseret casesamling, der fortæller ti topaktuelle IT-iværksætteres medrivende og inspirerende historier.

Vil du gerne vide, hvordan David Helgason skabte Unity, hvordan Mette Lykke trak stikket hjem på Endomondo, og hvordan Mikkel Svane sendte Zendesk på amerikansk børskurs, så er det bogen for dig.

Bogen udkommer i to versioner. Den ene er ren inspirationslæsning. Den anden er målrettet undervisningen på ungdomsuddannelserne og indeholder både teori og opgaver. Begge versioner af bogen bliver udgivet af Forlaget Columbus.

Læs mere og køb den på forlagets hjemmeside.


Foredrag "Lær af de bedste"

Nikolai Steensgaard udbyder lige nu et spritnyt foredrag. Foredraget bygger på en stribe af de inspirerende case-historier fra hans nye bog, "Lær af de bedste - sådan gjorde den nye generation af danske startup-stjerner".

Foredraget holder sig dog ikke kun til bogoplægget. Det bygger også videre på pointerne fra bogen, og tager publikum en tur med ud i fremtiden, hvor de bliver præsenteret for tankevækkende pointer om teknologi, samfund og arbejdsmarked.

Forstå bl.a. hvorfor samkørselstjenesten GoMore kan blive ekstrem værdifuld, hvorfor Unity Technologies kan kaldes spilverdenens Uber eller AirBNB - og hvorfor vi alle bør kaste et bekymret blik på nutidens børsrobotter.

Foredraget varer som udgangspunkt 50 minutter, hvorefter der er sat tid af til spørgsmål. Kontakt Nikolai Steensgaard for at høre mere.