LYN_02_HOEJ

Navnet

Donnerwetter Media blev etableret i 2016, og virksomhedens navn er ikke noget tilfælde.

Begrebet "donnerwetter" betyder ikke bare gnistrende tordenvejr. Donnerwetter er ligeledes et udtryk, der bedst kan oversættes til "så for pokker - den havde jeg ikke lige se komme".

Filosofien

Donnerwetter Media arbejder ud fra et klart koncept. Det er at sætte realistiske og målbare succeskriterier. Enten har kunden dem allerede, ellers fastlægger vi dem sammen.

Men det er ikke alt. Donnerwetter Medias udgangspunkt er, at enhver kommunikativ indsats skal ses i et større, strategisk lys. Hvad kunne næste skridt være? Er der skjulte risici? Hvordan påvirker indsatsen virksomhedens søgemaskine-placering?

Alting skal ses som en del af et større billede. Det er kernen i Donnerwetter Medias filosofi.

Stifteren

Nikolai Steensgaard (f. 1972) står bag Donnerwetter Media, der tager udgangspunkt i de kompetencer, han har fået gennem bl.a. ti års ansættelse på Berlingske Business.

På Berlingske arbejdede han som både skrivende og redigerende journalist samt som jourhavende og redaktør. Forinden arbejdede han bl.a. som kommunikationskonsulent i skattevæsenet samt som freelance techjournalist.

I 2016 valgte han at blive selvstændig og etablerede i den forbindelse Donnerwetter Media.

Læs mere på Nikolai Steensgaards LinkedIn-profil.

Nikolai Steensgaard

Interesseret i at høre mere?

Alle opgaver er forskellige, og det påvirker selvsagt prisen. Din fordel er, at Donnerwetter Media pt. er en enmandshær. Det betyder, at du kan få udført kvalitetsarbejde til en pris, der er mindre end de store bureauers.

Kontakt Donnerwetter Media for at få et uforpligtende tilbud.