PR-strategi

Vil du gøre din virksomhed lækker over for kunder og potentielle investorer. Kunne du tænke dig at blive en medie-darling? Donnerwetter Media hjælper dig med strategien.

Pressemeddelelse

Du kan række ud til medierne på flere måder, men kernen vil ofte være en pressemeddelelse. Dem får medierne flere hundrede af hver dag. Derfor skal det gøres rigtigt. Første gang.

Krisekommunikation

Alle virksomheder frygter en shitstorm på de sociale medier. Det med god grund. Når det sker, skal du handle hurtigt. Donnerwetter Media tager dig i hånden og fortæller dig hvordan.

PR & kommunikation

Enhver indsats inden for PR eller kommunikation handler om at lægge en strategi. Der er nogle ting, der er værd at overveje på forhånd. Hvad er dit mål grundlæggende? Hvad er det for et image, du og din virksomhed vil have? Vi du gerne have, at du bliver til en af de kilder, som medierne igen og igen vælger at trække på? Donnerwetter Media kan hjælpe dig med det hele.

Journalistik og storytelling

Donnerwetter Medias ejer, Nikolai Steensgaard, skriver for flere medier som freelance erhvervsjournalist. Den funktion kan understøtte dit behov. De grundlæggende journalistiske kriterier er kernen i såvel mediernes stof som virksomhedernes egen storytelling. Formidlingen skal være saglig, sober og sandfærdig. Det er netop Donnerwetter Medias styrke.

Foredrag og undervisning

Man kan godt lære noget samtidig med, at man har det sjovt. Donnerwetter Medias foredrag kan give et unikt indblik i massemediernes verden, tankevækkende teknologitrends og moderne IT-iværksætteri. Sidstnævnte kan endda ske med udgangspunkt i Nikolai Steensgaards nye bog "Lær af de bedste". Send en mail for at høre, hvad der er i støbeskeen på foredragsfronten.

Interesseret i at høre mere?

Alle opgaver er forskellige, og det påvirker selvsagt prisen. Din fordel er, at Donnerwetter Media pt. er en enmandshær. Det betyder, at du kan få udført kvalitetsarbejde til en pris, der er mindre end de store bureauers.

Kontakt Donnerwetter Media for at få et uforpligtende tilbud.